Sušárny cukrovinek

Při výrobě sladkostí a cukrovinek je nezbytné, aby vlhkost a teplota zůstávala konstantní a nízká. S našimi zkušenostmi v oblasti sušení a chlazení, Vám garantujeme:

- optimalizaci času na výrobu
- stejný výrobní čas pro daný proces po celý rok
- vysoce kvalitní výrobky

Pro ošetření schnoucího vzduchu používáme adsorpční sušárnu s chlazením a topením. Vnější vzduch se filtruje a předchlazuje. Díky tomu se snižuje vlhkost, kterou adsorpční sušárna odvádí pryč. Tímto způsobem i v létě dosahujeme požadovaného nízkého rosného bodu. Aby se v procesu dosáhlo požadované teploty, tak se po jeho skončení musí odvlhčený vzduch ochladit a zahřát.

Používané sušící techniky jsou: sušení produktů, klimatizace výrobních procesů a klimatizace prostor. Sušíme jak pomocí konvence, tak adsorpce, nebo používáme jejich kombinaci.

Výhody:
- filtrace vzduchu podle předpisů v cukrovinkářském průmyslu
- energetická úspora za klimatizaci v továrně díky nasávání venkovního vzduchu
- konstantní výrobní kapacita bez ohledu na roční období
- zvýšení výrobní kapacity
- zlepšení kvality výrobku
- zkrácení doby výroby až o 35 %
- návratnost vynaložených investic do jednoho roku

Sdílet

KONTAKT

HB KRAKO s.r.o.
Na aleji 570
691 56 Hrušky
Czech Republic

 

IČ: 25589407
DIČ: CZ25589407

 

Telefon: +420 519 343 555
Fax: +420 519 343 666
E-mail: info@hbkrako.cz

KDE NÁS NAJDETE?

© 2014 - HB Group Almelo BV, HB Krako

Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zlepšení použitelnosti. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací o cookies

x